Home / Rheden-Regiobode / Basketbal bij WIK Rheden

Basketbal bij WIK Rheden

RHEDEN – In sporthal De Hangmat in Rheden wordt vanaf 23 januari elke woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur basketbal gegeven door gymnastiekvereniging WIK. In de lessen worden basisvaardigheden geleerd, zoals schieten, dribbelen, verdedigen en passen. De lessen worden verzorgd volgens het LTAD-principe (Long Term Athlete Development), waarbij de kinderen niet alleen leren basketballen, maar ook werken aan zelfvertrouwen, autonomie, verantwoordelijkheid en spelenderwijs hun motorische vaardigheid ontwikkelen. De lessen zijn bedoeld voor kinderen van zes tot tien jaar en worden gegeven door Simone Meijer. Aanmelden voor een proefles kan via secretariaat.wikrheden@gmail.com.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.