Home / Nieuws / ‘Bankzitters’ wint zaalvoetbaltoernooi SCS

‘Bankzitters’ wint zaalvoetbaltoernooi SCS

LAAG-SOEREN – In de sportzaal van ’t Sprengenhus hield de Laag-Soerense voetbalvereniging SCS haar traditionele zaalvoetbaltoernooi op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. Zes teams speelden een hele competitie. Dit jaar prijkten geen teamnamen van grote Europese topclubs op de deelnemerslijst, maar wel ‘begrippen’ uit de voetballerij. Er werd gespeeld met 3 tegen 3, waarbij wissels onbeperkt waren toegestaan. Onder de naam ‘Bankzitters’ wonnen Mike, Max, Daniel en Sander al hun wedstrijden en veroverden daarmee de eerste prijs en de wisselbeker. ‘De jeugd’ en ‘Derksen’ moesten alleen in de ‘Bankzitters’ hun meerderen erkennen. Door een remise in hun onderlinge partij was het doelsaldo doorslaggevend voor de klassering van ‘Derksen’ als tweede en ’De Jeugd’ als derde. De teams van ‘Lindeland’, ‘Kleintje Tikken’ en ‘3e helft’ kwamen iets te kort tegen de eerste drie, maar waren wel degelijk in staat aantrekkelijk voetbal te spelen en voor de nodige spanning te zorgen. Al met al een mooie dag voor spelers, scheidsrechters, publiek en voetbalvereniging SCS.

Lees ook

Laat zien wie je bent op Margrietschool Spankeren

SPANKEREN – De Margrietschool in Spankeren is het nieuwe schooljaar fris begonnen. Woensdag 21 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.