Home / Brummen-Regiobode / Baan in een dag in Beekbergen

Baan in een dag in Beekbergen

BEEKBERGEN – Op woensdag 9 januari houdt Plurynlocatie Het Hietveld in Beekbergen het event Baan in een Dag? Het Kan. Pluryn hoopt met een ultrakorte sollicitatieprocedure mensen te interesseren voor een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg.

Kandidaten krijgen een casus voorgelegd en doen rollenspellen. Ook staat er een aantal speeddates met medewerkers op het programma. Tot slot lopen deelnemers een tijdje mee op de groep. Aan het eind van de middag kijken kandidaten en recruiters samen of een vaste baan past.
Bij Het Hietveld wonen zo’n honderdtachtig (jong)volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking, vaak in combinatie met een ernstige gedragsstoornis en psychiatrische problematiek, zoals autisme, een persoonlijkheidsstoornis of hechtingsstoornis. Op de terreinlocatie in Beekbergen verblijven mensen die intensieve begeleiding en behandeling nodig hebben. Op woonlocaties in Apeldoorn en Loenen oefenen mensen meer met zelfstandigheid.
Belangstellenden voor een vaste baan als begeleider bij Het Hietveld in Beekbergen, Apeldoorn of Loenen kunnen zich aanmelden via www.baanineendag.nl. Wie in aanmerking wil komen, heeft een pedagogische opleiding nodig (PW, MMZ of SPH), aangevuld met ervaring in de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking, psychiatrie of verslavingszorg.

Lees ook

Brummen krijgt budget voor energie besparen in woning

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen gaat inwoners helpen bij het besparen van energie in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.