Home / Brummen-Regiobode / Avondwandeling in Klarenbeek

Avondwandeling in Klarenbeek

KLARENBEEK – Wandelen in het donker, als de zon allang onder is en de sterren hoog aan de hemel staan. Dat kan op dinsdag 29 januari om 18.30 uur. Dan vertrekken de wandelaars vanaf het MFC te Klarenbeek voor een avondwandeling. Waar de tocht naartoe gaat, is nog een verrassing maar volgens de organisatie wordt het zeker een mooie tocht. Onderweg wordt een pauze ingelast om samen een kop koffie of thee te nuttigen. Na afloop zijn de wandelaars welkom voor koffie in De Brug. Aanmelden voor deze wandeling is niet nodig en er zijn ook geen kosten aan verbonden.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.