Home / Rheden-Regiobode / Autobrand aangestoken

Autobrand aangestoken

DIEREN – Een auto in de Dr. de Visserstraat in Dieren is in de nacht van zondag 6 op maandag 7 januari volledig uitgebrand. De melding kwam rond 04.10 uur bij de brandweer binnen. Buurtbewoners werden gewekt door de knallen van de banden en de claxon. De brandweer heeft de brand kunnen blussen, maar van de auto is niets overgebleven. Volgens de brandweer is de oorzaak brandstichting, gestart bij het linker voorwiel. De politie doet onderzoek naar de brand.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.