Home / Brummen-Regiobode / ATB-tocht vanaf SC Klarenbeek

ATB-tocht vanaf SC Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 13 januari is de jaarlijkse Merida ATB-tocht SC Klarenbeek met gratis erwtensoep na afloop. De routes zijn vernieuwd; er zijn zes afstanden variërend van 25 tot en met 70 kilometer.

Starten kan tussen 9.00 en 10.00 uur vanaf SC Klarenbeek, Bosweg 12-14 te Klarenbeek. Voor het inschrijven worden de NTFU-regels gehanteerd. NTFU-leden betalen 5 euro voor deelname, niet-leden betalen 7 euro. Deelname tot en met vijftien jaar is gratis. Er wordt gebruik gemaakt van Scan & Go.
Nieuw dit jaar is dat er maar één pauzeplek is voor de afstanden van 40 tot en met 70 kilometer. Voor de 25 kilometer is er geen pauzeplek, maar alle deelnemers krijgen na afloop gratis snert op de startplek.
De erwtensoep wordt verstrekt door de deelnemers van het Alp d’Huzes Team Klarenbeek. Een vrijwillige bijdrage voor deze groep mensen die in juni de bekende berg in Frankrijk gaan beklimmen wordt zeer op prijs gesteld.
Voor deze tocht worden, verdeeld over het weekend, circa 160 vrijwilligers ingezet. De route is volledig uitgepijld. 36 Gediplomeerde verkeersregelaars zullen assisteren bij het parkeren rondom het complex en de fietsers begeleiden bij de diverse drukke oversteken onderweg. De organisatie hoopt hiermee een veilige en plezierige tocht te kunnen organiseren voor zowel de vrijwilligers als de deelnemers.

Lees ook

’60 Km/uur is mooi begin voor veiliger weg langs kanaal’

Buurtbewoner blij met eerste stappen in verkeerssituatie LIEREN – Laat het grote plan even los, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.