Home / Brummen-Regiobode / Apenkooien in de kerstvakantie

Apenkooien in de kerstvakantie

LOENEN – Op vrijdagmiddag 4 januari tussen 15.00 en 17.00 uur kunnen kinderen apenkooien in de gymzaal aan de Kempe 45 te Loenen, meldt gymnastiekvereniging De Kempers. En: “Volwassenen kunnen natuurlijk ook een sprong wagen op de nieuwe airtrackbaan of even in de touwen klimmen!” Opgeven is niet nodig. Voor 2 euro kunnen mensen uit Loenen en omgeving sportief het nieuwe jaar beginnen. Leden en donateurs hebben gratis toegang. De reguliere lessen inclusief het nieuwe peuter en kleuter uur beginnen weer vanaf maandag 7 januari.

gymnastiekverenigingdekempers@gmail.com

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.