Home / Doesburg-Regiobode / Activiteiten SVD Doesburg

Activiteiten SVD Doesburg

DOESBURG – De SeniorenVereniging Doesburg e.o. gaat in het nieuwe jaar gewoon door met alle activiteiten. Zo staat voor vrijdag 4 januari een nieuwjaarsinstuif gepland. Deze begint om 14.30 uur en wordt gehouden in Grotenhuys. Dinsdag 8 januari wordt een wandeling gemaakt. Het vertrek is om 13.30 uur vanaf de Bleek. Op woensdag 9 januari, dit is een gewijzigde datum, vertrekt het gezelschap naar het Dorpshuis in Drempt voor een middagje bowlen. Deze activiteit begint om 14.00 uur.

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.