Actie Kerkbalans in Eerbeek

EERBEEK – In Eerbeek wordt Actie Kerkbalans gehouden door de Protestantse Gemeente Eerbeek. Kerkbalans is een gezamenlijke actie van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk en de Oudkatholieke Kerk in Nederland, die een beroep doen op de plaatselijke geloofsgemeenschappen voor een financiële bijdrage. Op zondag 20 januari is er in Eerbeek een officieel startmoment en wordt om 11.00 uur de klok geluid. Ruim zeventig gemeenteleden, de zogenaamde ‘lopers’, brengen bij ruim negenhonderd gemeenteleden een persoonlijke envelop met een brief, folder en antwoordformulier. Een paar dagen later halen ze de antwoordenvelop weer op. Op vrijdagavond 1 februari worden de enveloppen dan ingeleverd in de Kruiskerk, waarna het tellen van de opbrengst kan starten. Een groep van bijna honderdvijftig gemeenteleden wordt digitaal benaderd, zij vullen hun bijdrage zelf online in.

www.pkneerbeek.eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.