Achtervolging na aanrijding in Velp

VELP – Een automobilist is vrijdag 11 januari in Arnhem aangehouden nadat hij op de vlucht was geslagen na een ongeval. Deze aanrijding gebeurde bij een tankstation van de Shell aan de Larensteinselaan in Velp.

Het ongeluk gebeurde 14.15 uur. Meerdere mensen die aan tanken waren, zagen het gebeuren. Een politiewagen was om de hoek en snel ter plaatse. Vervolgens hebben de agenten de man even verderop in Arnhem aangehouden. Uit een alcoholtest bleek dat hij gedronken had. De man is meegenomen naar het bureau en zit vast.
De Mercedes-auto waarmee hij in botsing was gekomen, had flinke schade aan de zijkant. De bestuurder daarvan kwam met de schrik vrij.

Foto: Roland Heitink/Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.