Home / Nieuws / Zonnebloemgasten maken kerststukjes

Zonnebloemgasten maken kerststukjes

RHEDEN – Het was woensdagmiddag gezellig druk in Het Kwetternest. Een twintigtal gasten van de Zonnebloem afdeling Rheden-De Steeg was gekomen voor een creatieve middag. Met de kerst in het vooruitzicht werden er kerststukjes gemaakt. Voor iedereen was er een schaaltje, mos, coniferen groen en een amaryllisbol. Ria en Diny, de vrijwilligers met de groene vingers, hadden een paar voorbeelden gemaakt. Nadat de basis klaar was kon het optuigen van het stuk beginnen. Wordt het mooier met kleine rode balletjes, of toch liever die ene gouden bal? Hier en daar werd een handje geholpen en samen met de aanwezige vrijwilligers zijn er mooie stukjes gemaakt. De een was van plan het thuis een mooi plaatsje te geven de ander had het gemaakt om cadeau te geven aan een zoon of dochter. Natuurlijk werd er niet alleen hard gewerkt maar was er ook tijd voor een kopje thee of koffie met lekkers. Helaas was dit alweer de laatste activiteit van 2018 maar gelukkig loopt het programma volgend jaar weer door en zijn er naast de vertrouwde activiteiten ook enkele nieuwe uitjes. Zo staan er bijvoorbeeld een bingo en een speciale ‘heren-activiteit’ gepland. Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie: zonnebloem.vandenbosch@gmail.com

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.