Home / Belangrijk / Zonnebloemgasten doen samen decemberinkopen

Zonnebloemgasten doen samen decemberinkopen

LOENEN – Een groep gasten van De Zonnebloem Loenen heeft onlangs samen met de vrijwilligers de decemberboodschappen gedaan in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. Dit centrum is rolstoelvriendelijk en er is ook een lift aanwezig. Dat is voor de Zonnebloemgasten heel prettig. Ook zijn ze goed geslaagd voor de inkopen voor de decembermaand. Natuurlijk was er een pauze ingelast voor een heerlijk kopje koffie met iets lekkers en om even bij te praten. En de duwers van de rolstoelen konden even rusten. Daarna genoot iedereen van een heerlijke lunch. Volgens de vrijwilligers gingen de gasten moe, maar zeer voldaan met de decemberboodschappen weer richting Loenen.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.