Home / Belangrijk / Zonnebloem slaat in op Winterfair

Zonnebloem slaat in op Winterfair

BRUMMEN – De afdeling Brummen van de Zonnebloem heeft op woensdag 5 december een leuk uitje voor haar gasten verzorgd. Een groep van vijftien gasten vertrok met vijf particuliere auto’s naar de Winterfair in Garderen. Hier werd eerst het buitenterrein verkend. Hier stonden veel standjes, in landelijke stijl aangekleed en bemand door standhouders in Dickensiaanse kleding. Houtvuren, oliebollen en wafelbakkerijen zetten de zintuigen in de hoogste versnelling. Ook binnen kwamen de Zonnebloem-gasten ogen te kort. De ondernemers deden goede zaken en de auto’s gingen goed gevuld terug naar Brummen. De gasten lieten weten te hebben genoten en dat is nou precies waar de vrijwilligers van de Zonnebloem het voor doen.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.