Home / Doesburg-Regiobode / Write for Rights

Write for Rights

DOESBURG – Voor de vierde maal houdt Amnesty dit jaar in december de brievenschrijfactie Write for Rights. Op zondag 2 december klimt ook Doesburg in de pen om te schrijven voor Amnesty International. Alle brieven die worden geschreven, vormen een enorme vuist tegen onrecht. Deze schrijfactie had voorgaande jaren veel effect. Al vele dappere activisten voor wie schreven is, kwamen vrij. In de Martinikerk in Doesburg kan tussen 11.30 en 12.30 uur geschreven worden voor Write for Rights. Koffie, thee en schrijftafels staan klaar.

Lees ook

Ik vind: Onzalig plan

Op 7 januari kreeg ik door middel van een e-mail van inwoners, betrokken bij het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.