Home / Brummen-Regiobode / World Healing Day in Brummen

World Healing Day in Brummen

BRUMMEN – Op maandag 31 december houden de Vrijzinnigen IJsselstreek om 13.00 uur een bijeenkomst in het kader van World Healing Day. Er wordt dan stilgestaan bij de wereldwijd verbreide gedachte om tegelijkertijd aan het einde van het jaar samen stil te staan bij en via meditatie zich te concentreren op het weer heel worden van de aarde. Deze bijeenkomst wordt geleid door Marijte Bolt. De locatie is D.A. van Vuurenstraat 10 in Brummen.

www.vrijsselstreek.nl

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.