Home / Rheden-Regiobode / WinterWarmte Mind-Walk op de Posbank

WinterWarmte Mind-Walk op de Posbank

RHEDEN – Op woensdag 12 en zaterdag 15 december wordt er een Mind-Walk WinterWarmte op de Posbank gehouden. In deze outdoor training wordt het innerlijk vuurtje opgestookt met bewegingsseries en met loop- en mediatieoefningen de rust weer opgezocht. Het thema warmte gaat over de warmte in jezelf en de warmte voor de mensen en voor de dingen om je heen. Koud buiten in december?
Mind-Walk is een mindfulness-based trainingsprogramma waarin wandelen wordt afgewisseld met soepele bewegingsserpies, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Het is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie-niveaus. De wandeling begint om 9.30 uur en duurt ongeveer 2 uur.
Aanmelden kan bij Ingrid Kooijman via ik@ingridkooijman.nl of een appje naar 06-16812427. De kosten bedragen 15 euro persoon. Dat is inclusief thee, wat lekker en materialen.

Lees ook

Architectuur in de kunst

VELP – Willem Kranendonk vertelt zondag 24 februari in de Nieuwe Ruimte in Velp over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.