Home / Belangrijk / Winterwandeling met boswachter en terug met huifkar

Winterwandeling met boswachter en terug met huifkar

LOENEN – Natuurmonumenten verzorgt vrijdag 28 december een winterwandeling met de boswachter door natuurgebieden Reeënberg en Hoeve Delle. Tijdens de tocht genieten deelnemers van de bosrijke omgeving met beekjes, maken ze een klim naar de hoogste top en wandelen ze over heuvels en bossen. Aan het eind van de drie uur durende wandeling brengt de huifkar deelnemers terug naar een restaurant in het dorp Loenen. Hier kan men lekker nagenieten van de wandeling en opwarmen bij een welverdiende kop heerlijke erwtensoep met roggebrood en spek. Na afloop brengt de huifkar de deelnemers terug naar het startpunt. De wandeling begint om 11.00 uur en de activiteit eindigt rond 15.00 uur. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf twaalf jaar. Startpunt is het open erf de Groote Modderkolk. Deelname kost 20 euro voor leden en 25 euro voor niet-leden. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, koop van te voren online een kaartje. In verband met de te verwachten grote belangstelling kunnen alleen deelnemers die van te voren een kaartje hebben gekocht deelnemen. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

55Plus Soos moet nog even wachten

LOENEN – Bij het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen is met ingang van 7 juni …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.