Home / Rheden-Regiobode / Winterparade op Overtuin Velp

Winterparade op Overtuin Velp

VELP – Op zaterdag 22 en zondag 23 december aanstaande luidt Veelzijdig Velp, de ondernemersvereniging van het centrum van Velp, officieel ‘de allerleukste periode van het jaar’ in met de Winterparade in Velp.

Op beide dagen wordt de Overtuin tussen 12.00 en 17.00 uur omgetoverd tot een bruisend plein vol winterse gezelligheid, waar mensen de allerlaatste kerstinkopen kunnen doen. De kKrstman wacht persoonlijk alle mooie wensen van iedereen af in zijn arrenslee. Voor de gelegenheid is er gedurende de hele dag ambachtelijk outdoor cooking. Onder het genot van een hapje en wellicht een glaasje glühwein of een warme choco kan er geluisterd worden naar fijne live muziek.
Zaterdag zorgt Rosmarijn Broers voor de muzikale omlijsting met haar Great American songs. Zondag sluit Tamar Acoustic alle feestelijkheden af met Jam in the Van. Tijdens dit familie-uitje is er een heuse winterkaravaan aan vertier. Tussen de bedrijven door klinkt er vrolijke kerstmuziek van een kerstmannendweilorkest en kan men zich verwarmen bij open vuur.
Een vlooiencircus en een cursus jongleren horen allemaal tot de mogelijkheden voor jong en oud. Het geheel wordt compleet met een mooie winterse afdruk op de gevoelige plaat in de ‘kerstfoto-booth’.

www.veelzijdigvelp.nl

Lees ook

Tuinconcert Trio Zauberflöte in Velp

VELP – Trio Zauberflöte speelt woensdag 4 augustus in de tuin van Boekhandel Jansen & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.