Home / Rheden-Regiobode / Wintermiddag in de Tuin van Sjef

Wintermiddag in de Tuin van Sjef

VELP – Op zondag 16 december wordt er in het huis in de Tuin van Sjef in Velp een wintermiddag gehouden. Er is livemuziek van het duo Joy & Sorrow. Moniek van de Ven leest verhalen. De entree bedraagt 5 euro. In de pauze kan er een kopje koffie of thee genuttigd worden. Er wordt afgesloten met een glaasje. Opgeven kan via info@detuinvansjef.nl. Het programma duurt van 15.00 tot 17.00 uur, vanaf 14.30 uur is het huis aan de Boulevard 33b geopend.

www.tuinvansjef.nl

Lees ook

Ik vind: Vogelvrij

SPANKEREN – Elk jaar bezoeken vele ganzen de Broekdijk in Spankeren. Nu zijn ze nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.