Home / Brummen-Regiobode / Wintermarkt Ludgeruskerk in Hall

Wintermarkt Ludgeruskerk in Hall

HALL – Rondom de Ludgeruskerk in Hall wordt zaterdag 15 december voor de 26e maal de jaarlijkse Wintermarkt gehouden. De opbrengst van de markt wordt gebruikt voor onderhoud en restauratie van de kerk.

Burgemeester Alex van Hedel opent de markt om 10.30 uur. In de kerk vinden diverse optredens plaats, waaronder van DES uit Hall, gemengd koor In Between uit Brummen en a capella-groep Sixtessens uit Zutphen. Alle optredens zijn gratis te bezoeken.
Vele vrijwilligers werken het hele jaar hard aan allerhande groendecoraties, jams, boerenjongens en -meisjes en wollen wanten en truien. Deze eigengemaakte producten zijn ieder jaar weer erg in trek, het is daarom raadzaam om op tijd aanwezig te zijn voor de ruimste keus. Ook zijn er diverse lokale ondernemers en hobbyisten die hun eigen waren verkopen op de markt, zoals brocante, honing en bakproducten. Uiteraard ontbreken de beroemde oliebollen niet en is er weer boerenkool met worst verkrijgbaar.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.