Home / Brummen-Regiobode / Winterfair op Oranje Nassauplein

Winterfair op Oranje Nassauplein

EERBEEK – Op het Oranje Nassauplein in Eerbeek wordt zaterdag 15 december een gezellige Winterfair gehouden. Tussen 13.00 en 20.00 uur is er van alles te doen op het plein. De winkels zijn langer geopend en ook in de kramen op het plein worden de mooiste producten aangeboden. Er is een loterij, er worden oude ambachten getoond en natuurlijk is er muziek. De Kerstman komt langs en een valkenier laat zijn vogels zien. Ook de Kiboe is present om geld in te zamelen voor een doorstart. Verder wordt natuurlijk aan de inwendige mens gedacht en is er allerlei lekkers verkrijgbaar.

Lees ook

Nationale Voorleesdagen dit jaar online

BRUMMEN/EERBEEK – Van woensdag 20 januari tot en met zaterdag 30 januari vinden voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.