Home / Brummen-Regiobode / Winterfair op Oranje Nassauplein

Winterfair op Oranje Nassauplein

EERBEEK – Op het Oranje Nassauplein in Eerbeek was afgelopen zaterdag van alles te doen en te beleven tijdens de gezellige Winterfair. In de middag en avond werden de mooiste producten aangeboden en ook de winkels bleven deze dag extra lang open. Een goede gelegenheid dus om kerstinkopen te doen. Bezoekers konden daarnaast meedoen aan een loterij, een kijkje nemen bij de oude ambachten die werden getoond of bij de valkenier en zijn roofvogels. De Kerstman bracht ook nog een bezoekje aan de winterfair en de gezellige muziek maakte de kerstsfeer helemaal compleet.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.