Home / Brummen-Regiobode / Winterfair bij Match in Loenen

Winterfair bij Match in Loenen

LOENEN – Voor de eerste keer houdt Atelier en Kadowinkel Match aan de Reuweg 21 D in Loenen op vrijdag 14 december en zaterdag 15 december een Winterfair. Er is een gezellige markt ingericht waar bezoekers kerstinkopen kunnen doen. Op de markt zijn handgemaakte cadeautjes en unieke kerstdecoraties te vinden. Ook vrijwilligers van de stichting Wijnand Hackfort van Kasteel Ter Horst hebben een gezellige kraam ingericht met allerlei kerstartikelen, kasteeljam en -wijnen. Ook zijn er suikervrije jams verkrijgbaar. De dames hebben weer fraaie kerststukjes gemaakt die in vele prijzen en maten te koop zijn. Onder het genot van een drankje en een hapje, warme soep, broodjes met gehaktballetjes en andere lekkernij kan men uitrusten op het verlichte winterterras. Dit wordt ook nog lekker verwarmd met vuurkorven. Op vrijdag 14 december is de fair geopend van 15.00 tot 20.00 uur en zaterdag 15 december an 13.00 tot 18.00 uur.

Lees ook

José Wolfs neemt na 25 jaar afscheid als trainster van Sparta Brummen

BRUMMEN – Na 25 jaar heeft José Wolfs afscheid genomen als trainster bij Sparta Brummen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.