Home / Rheden-Regiobode / Winter Schrijftafel in Velp

Winter Schrijftafel in Velp

VELP – Vrijdag 14 december houdt Hartschrift een Winter Schrijftafel voor mensen die van schrijven houden. Deelnemers krijgen afwisselende schrijfopdrachten over het thema winter. Het gaat niet om goed of mooi schrijven tijdens deze ochtend. “Het gaat er vooral om je pen jouw verhaal te laten vertellen. De schrijfopdrachten helpen je daar bij”, aldus de organisatie. Schrijfervaring is niet nodig, zin in schrijven wel. De Winter Schrijftafel is op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur aan de Dillenburglaan 3 in Velp. Tussendoor is er een korte pauze met koffie, thee of warme chocolademelk en iets lekkers. De kosten voor de schrijftafel zijn 15 euro.

www.hartschrift.nl

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.