Home / Alle-Regiobode / Win kaartjes voor Høken onder de Kerstboom met The Heinoos

Win kaartjes voor Høken onder de Kerstboom met The Heinoos

BEEKBERGEN – Boerderij Beekbergen viert Kerst, maar dan wel op een heel eigen manier: met The Heinoos. Dat wordt høken onder de kerstboom. Regiobode mag twee keer twee kaartjes weggeven voor dit bijzondere optreden.

The Heinoos komen vrijdag 21 december naar de Boerderij in Beekbergen. Vanaf 20.30 uur wordt het een waar kerstfeestje, maar dan wel zoals dat bij The Heinoos past: met springen, zingen en angoan. In de concertserie Høken met The Heinoos brengen de mannen een set met Normaal-klassiekers, aangevuld met strekklassiekers uit het eigen, achttienjarig repertoire. De organisatie verwacht dat de Boerderij gaat schudden op de fundering. “Een prachtige manier om de feestdagen in te zegenen!”

Kaarten voor dit bijzondere kerstconcert kosten 15 euro en zijn al te koop via www.boerderijbeekbergen.nl. Maar het is ook mogelijk om kaartjes te winnen! Regiobode mag van de Boerderij namelijk twee keer twee kaartjes weggeven.
Wat moet je daarvoor doen? Stuur ons een e-mailtje via actie@regiobode.nl en leg uit waarom je graag kaartjes voor The Heinoos wilt winnen. Een reactie achterlaten bij het artikel op www.regiobodeonline.nl mag ook. Reageren kan tot en met uiterlijk zondag 18 december. Prijswinnaars krijgen uiterlijk woensdag 19 december bericht.
Let op: het concert is toegankelijk voor iedereen van achttien jaar en ouder.

www.boerderijbeekbergen.nl

Lees ook

Retrospectief: Biezemanboerderij in Loenen

Tot 1967 stond op de hoek Reuweg-Horstweg dit oude boerderijtje. In de laatste periode woonde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.