Home / Rheden-Regiobode / Wijkmatinee Dieren-West

Wijkmatinee Dieren-West

Wijkmatinee Dieren-West

DIEREN – Initiatiefgroep Dieren-West houdt zondag 16 december tussen 15.00 en 18.00 uur een wijkmatinee bij Polysport. Dit is de tweede wijkmatinee die wordt gehouden. Steeds meer wijkbewoners geven aan het ontmoeten en de verbinding met elkaar zeer te waarderen.

De Ben Martin Band treedt deze middag op. De band bestaat uit een pianist, drummer, contrabassist, saxofonisten en een zangeres, onder leiding van de dirigent Miguel Martinez die tevens alt saxofoon speelt. Het repertoire bestaat uit Short Story, Corcovado, Autumn Leaves, All the things you are, The shadow of your Smile.

Om 15.30 uur opent wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden de herinrichting en beplanting van zowel de parkeerplaats Het Nieuwland als het laatste gedeelte van de Admiraal Helfrichlaan officieel. De werkzaamheden zijn gerealiseerd door de uitvoerder KWS en binnen de gestelde tijd is een prachtig resultaat opgeleverd. Woensdag 28 november zijn door kinderen van de basisschool De Vlinder bomen langs de Admiraal Helfrichlaan gepland. Dit project is mede tot stand gekomen op basis van een burgerinitiatief, waar meer dan 130 wijkbewoners hun handtekening voor hebben gezet. Tijdens de voorbereiding en realisatie is op een plezierige manier samengewerkt met de gemeente Rheden.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.