Home / Alle-Regiobode / Wie verdient een kerstboom?

Wie verdient een kerstboom?

REGIO – Omroep Gelderland maakt in december een serie kerstprogramma’s getiteld Kerst Vier Je Samen. Tijdens de show worden wensen in vervulling gebracht, teruggeblikt op bijzondere verhalen van het afgelopen jaar en mensen verrast met een gezellig diner.

Ook gaan de presentatoren op pad om kerstbomen uit te delen. Wie iemand weet die wel een kerstboom verdient, kan dit doorgeven via www.gldhelpt.nl/kerst. De uitzending Kerst vier je samen is te zien van maandag 17 december tot en met zondag 23 december om 17.20 uur bij Omroep Gelderland. Het is mogelijk aanwezig te zijn bij de opnames van de kerstshows. Wie hierbij wil zijn, kan zich aanmelden via www.tvuitje.nl.

Lees ook

Business & Shopping: Vakdiploma voor Toon van den Boogaard van Monuta in Dieren

DIEREN – Toon van den Boogaard van Monuta in Dieren mocht onlangs het diploma van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.