Home / Brummen-Regiobode / Whistling Christmas met Faktor Twaalf

Whistling Christmas met Faktor Twaalf

LOENEN / HALL – Het nieuwe vocaal ensemble Faktor Twaalf verzorgt, in samenwerking met dwarsfluitensemble Klankrijk Veluwe, tweemaal een sfeervolle muzikale avond in het teken van Kerst. Op vrijdag 21 december brengt de groep het programma Whistling Christmas in Loenen, op zaterdag 22 december in Hall.

Faktor Twaalf bestaat uit vijf zangeressen, vijf zangers en wordt begeleid door pianiste Sandra de Bruin. De zangers hebben al van zich laten horen in verschillende samenstellingen en bij diverse projecten. Dit is hun eerste gezamenlijke kerstconcert, dat wordt gebracht samen met gelegenheidsfluitensemble Klankrijk Veluwe, dat onder leiding staat van Herman Waanders. Zangers en muzikanten nemen hun toehoorders mee in de prettige sfeer van de tijd van het jaar. “Weg uit de waan van de dag, uit de snelheid van het dagelijks bestaan naar een moment van bezinning, genietend van mooie en inspirerende muziek”, aldus de organisatie.

Whistling Christmas wordt tweemaal uitgevoerd. Het eerste concert is vrijdag 21 december in de Protestantse Kerk in Loenen. Zaterdag 22 december treedt het ensemble op in de Ludgerus Kerk in Hall. Beide voorstellingen beginnen om 20.00 uur, de deuren van de kerk openen om 19.30 uur. Kaarten kosten 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met twaalf jaar. Reserveren kan via faktortwaalf@gmail.com.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.