Home / Doesburg-Regiobode / Westcoast op Podium De Waag

Westcoast op Podium De Waag

DOESBURG – Op zondagmiddag 9 december speelt vanaf 15.00 uur de band Westcoast op Podium De Waag de sterren van de hemel. Met muziek van The Beatles, Stones, Doobie Brothers, Beach Boys, Eagles, Kinks, en veel andere grote namen uit de sixties en seventies kan de liefhebber een swingende middag lang zijn hart ophalen.

Westcoast is een viermansband die in 2002 werd opgericht in de omgeving van Den Haag. De heren spelen hits uit de jaren zestig en zeventig. Hun swingende muziek loopt uiteen van melodieuze pop, folk en beat tot stevige rock (& nog stevigere roll) vol meerstemmige harmonieën en gitaren. Dit feest van herkenning wordt benadrukt door het gebruik van originele instrumenten en versterkers. Op die manier blijft Westcoast dicht bij de 60’s en 70’s. Westcoast speelt elektrisch en akoestisch zodat ook de folk-achtige muziek, die rond 1970 populair was, tot zijn recht komt. De band heeft een ruime ervaring en neemt zijn publiek mee naar deze belangrijke muzikale periode.

Het concert op Podium De Waag in Doesburg begint om 15.00 uur en is gratis toegankelijk.

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.