Home / Brummen-Regiobode / Wereldwinkel helpt Indonesië

Wereldwinkel helpt Indonesië

EERBEEK – Wereldwinkel Eerbeek heeft op woensdag 12 december een cheque van 1000 euro uitgereikt aan Joke Wissink, contactpersoon van de Stichting Lion King Bali. Het gaat om opbrengst van de galerie van 2017 en een deel van het resultaat van 2017.

Stichting Lion King Bali is een stichting die zich richt op hulp aan de allerarmsten en weerlozen in Indonesië. Zij beheert onder andere een weeshuis in Singaraja op Bali waar tussen de 35 en de 40 wees- en straatkinderen verblijven, die liefdevol worden opgevangen en opgevoed door Marinka en Frankie Portier (oprichters van het project). De kinderen en tieners gaan in de buurt naar school (van kleuterschool tot universiteit), krijgen gezond voedsel, complete verzorging en een hoop liefde. Het Lion King Bali weeshuis is een echt thuis voor deze kinderen.

Foto: Vereniging Wereldwinkel Eerbeek.

Bijschrift: Voorzitter Arnold van Gulick overhandigt de cheque aan Joke Wissink van Stichting Lion King Bali.

Lees ook

Kinderen van de Anne Frank doen mee aan de Textiel Race

ELLECOM – In de bovenbouwklas van de Ellecomse basisschool Anne Frank liggen lappen textiel en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.