Home / Doesburg-Regiobode / Walking football ook in de winter in Doesburg

Walking football ook in de winter in Doesburg

DOESBURG – In Doesburg is in september Walking football van start gegaan, onder de paraplu van Stichting Sportpark Doesburg. In Doesburg is de sport inmiddels omarmd, steeds meer enthousiaste beoefenaars sluiten zich aan. Onder deskundige begeleiding wordt er wekelijks op de dinsdagmorgen aan Walking football gedaan op het sportcomplex aan de Oranjesingel.

Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar, om vervolgens om 10.00 uur gezamenlijk te starten met de nodige bewegingsoefeningen. De ochtend eindigt met een balspelletje en rond 11.30 uur wordt er nog even nagekletst onder het genot van een kopje koffie. Walking football is speciaal bedoeld voor 60-plussers. De regels van de voetbalsport zijn op de fysieke mogelijkheden van deze doelgroep afgestemd. Het doel is om mensen uit de doelgroep op een laagdrempelige manier toegang bieden tot het plezier van het voetbalspel. Sportiviteit en gezelligheid staan voorop. De laatste training van dit jaar is op dinsdag 18 december van 09.30 tot 11.30 uur. Op 25 december en 1 januari is er geen training. De eerste training van 2019 vindt plaats op 8 januari om 10.00 uur. Daarna is er weer iedere dinsdagochtend Walking football. Belangstellenden kunnen altijd aansluiten bij de groep.

Wim Egbertzen, tel. 06 – 1745 6124
wim.egbertzen@planet.nl

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.