Home / Brummen-Regiobode / Walk en Talk in bibliotheek

Walk en Talk in bibliotheek

BRUMMEN – Iedereen die op zoek is naar werk, is donderdag 29 november weer van harte welkom bij de Walk en Talk in de bibliotheek in Brummen. Deze ochtend heeft de bibliotheek Jolanda Schut uitgenodigd. Jolanda geeft een korte workshop Anders Kijken, Anders Doen. Bij het zoeken naar ander werk is men, vaak onbewust, nog verbonden aan gebeurtenissen in het leven en dat belemmert om open te staan voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Deze ochtend neemt Jolanda samen met de deelnemers de tijd om stil te staan bij zichzelf en een open mind te creëren. Deelname is gratis, net als de koffie en thee. De bijeenkomst duurt van 09.30 tot 11.30 uur.

www.hetcoachingslab.nl
www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Lees ook

’60 Km/uur is mooi begin voor veiliger weg langs kanaal’

Buurtbewoner blij met eerste stappen in verkeerssituatie LIEREN – Laat het grote plan even los, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.