Home / Rheden-Regiobode / Vrouwengroep Internationaal in Dieren

Vrouwengroep Internationaal in Dieren

DIEREN – De Internationale Vrouwengroep in Dieren houdt donderdag 29 november om 13.15 uur weer een bijeenkomst. De eerste bijeenkomst vond 27 september plaats met vijftien vrouwen. Onder begeleiding van Marianne ontmoeten vrouwen uit verschillende culturen elkaar. Het programma duurt tot 14.45 uur en vindt plaats in het Duynhuis aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63. Vragen als Wie ben je? en wat is de rode draad in je leven? passeren de revue. De vrouwen wordt gevraagd een symbolisch voorwerp daarvoor mee te nemen. Aan de hand daarvan wordt het gesprek gevoerd. Altijd is er ruimte voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Initiatiefnemers Marianne en Rukiye voelen dat er behoefte is aan een plek en ontmoetingsmiddagen voor alle vrouwen, ongeacht kleur, afkomst of geloof: samen koffie drinken, elkaar ontmoeten, iets lekkers erbij en uitstapjes maken.

dvlieshout@radaruitvoering.nl

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.