Home / Doesburg-Regiobode / Vrijwilligersprijs live op DoesburgTV

Vrijwilligersprijs live op DoesburgTV

Vrijwilligersprijs live op DoesburgTV

DOESBURG – De uitreiking van de Hens van der Wal-vrijwilligersprijs wordt vrijdag 7 december live uitgezonden op DoesburgTV. Rondom de uitreiking van deze èn de publieksprijs wordt een feestelijk programma gebracht in de Gasthuiskerk, waarin de aangemelde en genomineerde vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Wie hier niet bij aanwezig kan zijn, kan dit alles live volgen op het YouTube-kanaal van DoesburgTV, dat te vinden is via www.doesburgtv.nl of youtube/doesburgTV. De uitzending duurt van 19.30 tot 22.00 uur.

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.