Home / Doesburg-Regiobode / Vrijwilligers voor Hanzedag gezocht

Vrijwilligers voor Hanzedag gezocht

Vrijwilligers voor Hanzedag gezocht

DOESBURG – De Stichting Doesburgse Hanzefeesten is op zoek naar vrijwilligers die tijd en energie willen besteden aan de organisatie van de Hanzedag, die altijd plaatsvindt op de tweede zaterdag in juni. De stichting is met name op zoek naar naaisters, bestuursleden, brigadehoofden, marktmeester, hoofdacts (muziek, kampementen, theater en dergelijke) en een webmaster. Doesburg houdt van de Hanzedag en het zou mooi zijn als die dag nog voor jaren zou kunnen plaatsvinden. Echter, deze dag draait op vrijwilligers en die zijn schaars. Door afhaken, verhuizingen en gezondheidsproblemen is er een gat ontstaan in de organisatie van de Hanzedag. Wie mee wil helpen, kan zich met betrekking tot het naaistersgilde aanmelden bij Reinie Koch via tel. 0313 – 476345. Voor overige informatie kan contact worden opgenomen met Charlotte van Ditmars via tel. 0313 – 438252.

Lees ook

DoesburgVertelt zoekt spullen van Ubbink

DOESBURG – Op de plek waar nu Gieterij Doesburg ligt startte Barend Ubbink in 1896 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.