Home / Brummen-Regiobode / Vrijwilligers klaar om taalvragers vooruit te help

Vrijwilligers klaar om taalvragers vooruit te help

BRUMMEN – Een nieuwe groep vrijwilligers van Taalhuis Brummen-Voorst heeft op donderdag 22 november de training Taal voor het Leven in de bibliotheek van Brummen afgerond en gaat zich inzetten om taalvragers vooruit te helpen.

Trainer Gerard Meijerink heeft de vrijwilligers in vier avonden een basis meegegeven om van start te gaan. De vrijwilligers ontvingen een certificaat, een roos en een chocolade letter. Een gezamenlijke terugkoppeling: “Een leuke en vooral leerzame training.” Docent van Taalhuis Brummen-Voorst, Caroline Sparenburg, gaat vervolgens de vrijwilligers voorstellen aan taalvragers. Samen gaan zij met de taalvraag aan de slag. Mooi en dankbaar vrijwilligerswerk waar je taalvragers mee vooruit helpt! De vrijwilligers kunnen voor inhoudelijke ondersteuning altijd terecht bij Caroline.

Nieuwe training

Een nieuwe training voor begin 2019 wordt gepland. Geïnteresseerden kunnen alvast een mail sturen naar taalhuis@bibliotheekbrummenvoorst.nl . Zodra de nieuwe data en locatie bekend zijn worden geïnteresseerden geïnformeerd.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.