Home / Brummen-Regiobode / Vrijdagmiddag Borrel in Klarenbeek

Vrijdagmiddag Borrel in Klarenbeek

KLARENBEEK – Het nieuwe jaar start Klarenbeek met een maandelijkse vrijdagmiddagborrel. Deze wordt gehouden van 16.00 tot 18.00 uur in Multifunctioneel Centrum De Brug in Klarenbeek.

Iedere middag zal worden opgeluisterd door een artiest uit het dorp. Tijdens de eerste borrel op vrijdag 4 januari staat een bijzondere gast, Caroline Sprenger-van Nimwegen, in het Klarenbeeks halfuurtje. Haar repertoire bestaat uit jazz, pop, rock en alles wat daartussen zit. Zo krijgt De Brug steeds meer de status van Buurthuis en wordt er gebruik gemaakt van het talent dat het dorp rijk is. Er is ruimte voor alle vormen van kunst op de bühne, zang, dans, muziek, theater of voordrachten.

Toen de eerste plannen ontstonden, werd al snel duidelijk dat dit initiatief breed werd gedragen door het dorp. Het Klarenbeeks Belang is blij met dit initiatief. De eerste consumptie wordt dan ook aangeboden door het Klarenbeeks Belang.

Vanaf 4 januari is iedere eerste vrijdag van de maand de vrijdagmiddagborrel in De Brug, van 16.00 tot 18.00 uur met telkens rond de klok van 16.30 uur het Klarenbeeks halfuurtje met een andere artiest. De vrijdagmiddagborrel is voor iedereen, jong en oud. Een overzicht van de activiteiten is te vinden op de Facebookpagina van de Dorpscontactpersoon.
Wie zelf een idee heeft voor een activiteit of een bijdrage wil leveren aan de maandelijkse vrijdagmiddagborrel, op welke wijze dan ook, kan contact opnemen met de dorpsconctactpersoon via inloop@mfcklarenbeek.nl of tel. 06-12992662.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.