Home / Brummen-Regiobode / Vrienden Loenense bossen verkopen oliebollen

Vrienden Loenense bossen verkopen oliebollen

LOENEN – In navolging op de oliebollenverkoop van de Vrienden van de Loenense Bossen op 24 november, gaan ook op zondag 30 december weer oliebollen de pan in. Voor de vierde keer bakken 30 vrijwilligers van de stichting weer oliebollen voor de verkoop. De opbrengst van de verkoopactie wordt gestort in het fonds voor de uitkijktoren, die de stichting wil laten bouwen in de Loenermark. De oliebollen worden gemaakt en gebakken op basis van een traditioneel Loenens recept.
Om teleurstelling te voorkomen, is het handig om vooraf de oliebollen te bestellen. Bestelformulieren daarvoor zijn verkrijgbaar bij de Spar. Bestellen is ook mogelijk via de website van de stichting, www.vriendenloenensebossen.nl of via e-mail: info@vriendenloenensebossen.nl.
De oliebollen kunnen afgehaald worden op zondag 30 december tussen 08.00 en 16.00 uur bij de verkoopkraam op de parkeerplaats bij de Spar in Loenen. De Vrienden van de Loenense Bossen hopen dat ook dit jaar weer veel Loenenaren oliebollen gaan kopen.

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.