Home / Brummen-Regiobode / Volop gezelligheid bij kerstmiddag VOE

Volop gezelligheid bij kerstmiddag VOE

EERBEEK – Afgelopen woensdag verzamelden 110 leden van Vereniging Ouderenbelang Eerbeek zich in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Allereerst genoten de aanwezigen van een lekkere lunch en was er de gelegenheid om bij te kletsen. Na de lunch bracht het Brummense koor Te Gek, te herkennen aan de rode hoofddesksels, de stemming er goed in. Het koor bracht een combinatie van kerstliederen en andere bekende nummers. De ouderen konden uit volle borst meezingen. Na het optreden kwamen de bingobordjes op tafel en verdeelden de leden mooie prijzen, zoals een kerststuk en vleesschaal. Op 11 januari is de nieuwjaarsmiddag voor leden. Geïnteresseerden zijn altijd welkom om een keer aan te schuiven tijdens een bijeenkomst.

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Leer de oude schildertechnieken bij Boulevard Magenta

LAAG-SOEREN – Schilderen is een ambacht en iedereen kan het leren. Dat is de overtuiging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.