Home / Rheden-Regiobode / Volleyballers gezocht

Volleyballers gezocht

VELP – De recreantengroep van volleybalvereniging Aetos in Velp is op zoek naar enkele volleyballers die het leuk vinden om eens per week het groepje te komen versterken. Het team speelt recreatief. Plezier in het spel staat hoog in het vaandel. Het is een gemengde groep. Gezien de samenstelling van de groep zoekt het team mensen die al wel wat volleybalervaring hebben en vanaf de leeftijd vanaf 40 jaar. Er wordt iedere donderdag van 20.30 tot 22.00 uur gespeeld in De Dumpel in Velp. Het is mogelijk twee keer vrijblijvend mee te trainen.

T. Ursem, tel. 026 – 3613906

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.