Home / Doesburg-Regiobode / Volle zaal bij Nieuw Leven in Angerlo

Volle zaal bij Nieuw Leven in Angerlo

ANGERLO – Muziekvereniging Nieuw Leven uit Angerlo hield op zaterdag 17 november haar jaarlijkse najaarsuitvoering voor een volle zaal in Centrum De Meent in Angerlo. Het orkest, onder leiding van dirigent Ruud Lanters, trapte het concert af met een mooi koraal, The St. Florial Choral. Deze was ook uitgevoerd tijdens het Hanzefestival in Zutphen, enkele weken geleden. Na nog een aantal mooie stukken, waaronder Musical Fantasy en het stuk Romantic Mood met een mooie hoornsolo van Heidi Boogman, was het tijd voor de jubilaris van de avond. Gerbert Wolsheimer was dit jaar vijftig jaar lid van Nieuw Leven. Een hele mijlpaal. Gerbert werd door voorzitter Bennie Hesselink in het zonnetje gezet en er werd door hem een speld met certificaat behorende bij dit jubileum uitgereikt (foto). Ook Gerard Zwaan werd in het zonnetje gezet. Hij is maar liefst 65 jaar lid van de vereniging. Weliswaar is dit geen officieel jubileum, maar zeker belangrijk genoeg om ook hem een bloemetje te overhandigen.
Na de verloting met leuke prijzen was het tijd voor de jeugd. Het aspirantenorkest staat onder de enthousiaste leiding van Edwin Rosmulder. De kinderen mochten zelf ideeën aandragen voor de te spelen stukken. Dit resulteerde in onder meer een medley van nummers van Normaal en de top 40 hit Shotgun. Vervolgens was het aan het orkest om de avond af te sluiten. Het was een gezellige avond met mooie muziek in Angerlo.

Foto: T. Jakobs

Lees ook

Leer de oude schildertechnieken bij Boulevard Magenta

LAAG-SOEREN – Schilderen is een ambacht en iedereen kan het leren. Dat is de overtuiging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.