Home / Brummen-Regiobode / Vogelbeurs in Beekbergen

Vogelbeurs in Beekbergen

Vogelbeurs in Beekbergen

BEEKBERGEN – Vogelclub De Veluwe houdt zaterdag 8 december weer de maandelijke vogelbeurs in de Hoge Weye in Beekbergen. Tussen 9.00 en 12.00 uur worden diverse vogelsoorten aangeboden, zoals parkieten, kanaries en tropische vogels. Ook is er een stand met onder andere vogelvoeders en informatiemateriaal. Er zijn mensen aanwezig is alles kunnen vertellen over de vogelsprot. Bezoekers kunnen hun vogels verkopen, maar ook nieuwe diertjes aanschaffen. De entree is gratis.

Lees ook

Aardster gevonden in de Loenermark

LOENEN – Nu veel mensen gedwongen thuis zitten, worden vooral de bossen opgezocht. Wie er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.