Home / Belangrijk / Voetbalkampioenen

Voetbalkampioenen

DIEREN – De jongens en meisjes van JO11-2 van VV Dieren zijn onlangs kampioen geworden. Na een goed seizoen, waarin het team slechts één wedstrijd verloor, moest de wedstrijd in Apeldoorn worden gewonnen om kampioen te worden. Veel fans waren meegekomen om het team aan te moedigen bij deze uitwedstrijd.
De match ging niet echt goed van start, al na enkele minuten stond VV Dieren met 1-0 achter. Maar, zoals het hele seizoen, bleven de trainers Linsey Regeling en Sander Braaksma enthousiast en positief coachen en werd deze achterstand snel weggewerkt. Na vele mooie doelpunten, zelfs één van de keeper, was de eindstand 3-14 en kon de JO11-2 zich kampioen noemen. Een mooi feestje volgde, met vuurwerk, bekers, medailles, frietjes en Happy Socks.

Lees ook

The Singing Club en Nomadland

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont zondag 27 juni de film The Singing Club. Op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.