Home / Nieuws / Voetbalkampioenen in Dieren

Voetbalkampioenen in Dieren

DIEREN – Het team JO12-1 van voetbalvereniging Dieren is kampioen geworden. Zaterdag 24 november moest er gewonnen worden van Basteom JO12-1 om eerste te worden. Na een spannende wedstrijd trok Dieren met een 1-0 uitslag aan het langste eind en was er voor het eerst in de historie van de club een JO12-team kampioen. Daarna barstte het feest los. Op de foto, staand van links naar rechts: Mika, Daan, Mats, Timo, Karsten, Allard, Luc. Zittend: Sergio, Joran, Thomas.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.