Verlies en winst bij Sios ’61

VELP – Afgelopen zaterdag 14 december was het weer een gezellige en sportieve dag bij korfbalvereniging Sios ’61 uit Velp. Op deze dag speelden de teams van deze club een thuiswedstrijd in de Dumpel on Velp.

Als eerste speelde de C1 een mooie wedstrijd. Tegen Oost-Arnhem C2 lieten de spelers een geweldige wedstrijd zien. Nadat de eerste helft eindigde in een 5-1 achterstand werd er in de tweede gestreden tot de laatste seconde. De spelers van Sios gaven goed tegenstand. Helaas werd er wel verloren met 6-3.

Vervolgens waren de spelers van B1 aan de beurt tegen SKF uit Veenendaal. Het team liet zien dat ze gegroeid zijn het afgelopen jaar. Tegen een lastige tegenstander werd er positief gekorfbald. Elke aanval werd zorgvuldig opgezet. De overwinning van 12-10 was dan ook dik verdiend.

Tot slot speelde het eerste team van Sios ’61 de wedstrijd tegen het altijd lastige Regio uit Vaassen. De start was fantastisch. De voorsprong bij rust was ruim 10-5. In de tweede helft kwam Regio dichterbij.Maar Sios hield de rug recht en won de wedstrijd. Sios 1 staat nu trots bovenaan met vier overwinningen.
“Al met al een gezellige en sportieve korfbaldag”, schrijft Joost de Boer van Sios. “Met dank alle scheidsrechters en andere vrijwilligers.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.