Home / Brummen-Regiobode / Vergeetachtigheid of dementie?

Vergeetachtigheid of dementie?

BRUMMEN – Op donderdag 13 december houdt Het Geheugensteunpunt de laatste voorlichtingsbijeenkomst in de gemeente Brummen over het thema Vergeetachtigheid of Dementie.
Deze begint om 14.30 uur in het gemeentehuis van Brummen. Er wordt kort informatie gegeven over Het Geheugensteunpunt. Daarna zullen twee voorlichters van Alzheimer Nederland, afdeling Oost Veluwe uitgebreid uitleg geven over het onderwerp: Vergeetachtigheid of dementie, wat nu? Er is gelegenheid om vragen te stellen en er staat een leestafel klaar. Deelname aan deze voorlichting is kosteloos. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Heidi Nusselder, coördinator van Het Geheugensteunpunt via tel. 06 Р28457299 of via e-mail: brummen@hetgeheugensteunpunt.nl. Ook in 2019 worden er verschillende voorlichtingsbijeenkomsten van het steunpunt gegeven in de gemeente Brummen.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.