Home / Brummen-Regiobode / Vergeetachtigheid of dementie?

Vergeetachtigheid of dementie?

BRUMMEN – Op donderdag 13 december houdt Het Geheugensteunpunt de laatste voorlichtingsbijeenkomst in de gemeente Brummen over het thema Vergeetachtigheid of Dementie.
Deze begint om 14.30 uur in het gemeentehuis van Brummen. Er wordt kort informatie gegeven over Het Geheugensteunpunt. Daarna zullen twee voorlichters van Alzheimer Nederland, afdeling Oost Veluwe uitgebreid uitleg geven over het onderwerp: Vergeetachtigheid of dementie, wat nu? Er is gelegenheid om vragen te stellen en er staat een leestafel klaar. Deelname aan deze voorlichting is kosteloos. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Heidi Nusselder, coördinator van Het Geheugensteunpunt via tel. 06 – 28457299 of via e-mail: brummen@hetgeheugensteunpunt.nl. Ook in 2019 worden er verschillende voorlichtingsbijeenkomsten van het steunpunt gegeven in de gemeente Brummen.

Lees ook

Kinderen druk in de weer tijdens kerstbomeninzameling

BRUMMEN – In de tweede week van januari staat in de gemeente Brummen traditiegetrouw de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.