Home / Alle-Regiobode / Verbindende Nu FF Anders-viering

Verbindende Nu FF Anders-viering

EERBEEK – De Kruiskerk in Eerbeek zat de eerste zondag van november vol tijdens de Nu FF Anders-viering. Bij binnenkomst kreeg iedereen direct een kopje koffie en daarna zette wereldmuziekkoor Connect Voices uit Laag-Soeren als eerste lied Prayer of the Mothers in. Dit is een prachtig lied over verbinding tussen de Israëlische en Palestijnse moeders, die gezamenlijk zingen om vrede voor hun kinderen. Verbinding, kracht, hoop en vertrouwen waren de sleutelwoorden van de liederen en teksten die tijdens de viering gezongen en gesproken werden. Zo waren er teksten uit het boek Jihad van de Liefde over broederschap. Ook was er verbinding in de kerk: de gemeente zong voluit mee, geïnspireerd en aangemoedigd door dirigente Monique Appels. De aanwezige kinderen mochten tijdens de dienst hun idee van vrede op papieren poppetjes tekenen. De viering werd afgesloten door gezamenlijk One Day te zingen. Zowel voor de gemeente als voor Connect Voices was het een zeer geslaagde en verbindende Nu FF Anders-viering.

www.connectvoices.nl

Lees ook

Retrospectief: Hotel Brinkhorst in Ellecom

Ellecom had in de negentiende eeuw grote aantrekkingskracht op toeristen. Vakanties speelden zich in die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.