Home / Brummen-Regiobode / Uitslag kruisjassen vv Oeken

Uitslag kruisjassen vv Oeken

BRUMMEN – Woensdag 14 november vond de derde kruisjasavond van vv Oeken van het seizoen plaats in De Vroolijke Frans. in Brummen (Broek). Het koppel Jan Jacobs en Henk Bruntink wist in de laatste ronde duidelijk afstand te nemen van hun naaste belagers. Zij gingen met 3597 punten aan de leiding. Jan Hagens en Henk Janszen eisten de tweede plaats voor zich op met 3287 punten. De strijd om de derde plaats was tot de laatste seconde spannend. Deze prijs werd, door afwezigheid van enkele vaste spelers, gewonnen door het gelegenheidskoppel Anton Klein Heerenbrink en Marcel Bruntink met 3125 punten. Gijs van Dusschoten en Henk Hamer werden laatste met 2731 punten en gingen met de poedelprijs naar huis. De volgende kaartavond zal op woensdag 19 december om 19.30 uur zijn.

Henk Bruntink, tel. 0575-563160
hjbruntink@hotmail.com

Lees ook

Brummen krijgt budget voor energie besparen in woning

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen gaat inwoners helpen bij het besparen van energie in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.