Home / Brummen-Regiobode / Tweeduizend boeken op boekenbeurs

Tweeduizend boeken op boekenbeurs

BRUMMEN – Ruim tweeduizend boeken werden afgelopen weekend aangeboden tijdens de boekenbeurs van De Vrijzinnigen IJsselstreek. In het kerkje aan de D.A. van Vuurenstraat in Brummen snuffelden de vele bezoekers tussen de keurig op categorie gesorteerde boeken. De opbrengst van de verkoop gaat geheel naar de Stichting WaridiHome. WaridiHome is een initiatief van Roosmarijn Wasseveld uit Zutphen. Zij heeft een project in Zuid Oost Kenia opgezet, dat gericht is op weeskinderen en hun zelfredzaamheid. Een nieuw project dat de stichting ondersteunt is het bevorderen van het houden van bijen. De honing kan dan worden verkocht.

Foto: Han Uenk

Lees ook

55Plus Soos moet nog even wachten

LOENEN – Bij het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen is met ingang van 7 juni …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.