Home / Brummen-Regiobode / Trouw aan de Zonnebloem

Trouw aan de Zonnebloem

EERBEEK – Tijdens de vrijwilligersvergadering van maandag 3 december van de Zonnebloem afdeling Eerbeek-Hall zijn José Kreetz en Fietje Koenhen in het zonnetje gezet. De dames zijn gehuldigd voor het feit dat zij zich al tien jaar als vrijwilligster inzetten voor de Zonnebloem. José Bosman, interimvoorzitter van de afdeling, heeft hen toegesproken en bedankt voor hun inzet van de afgelopen jaren. Naast deze mooie woorden kregen zij ook nog een mooie speldje en een prachtige bos bloemen.

Lees ook

Wethouder Budel met kinderen in gesprek over buitenspelen

RHEDEN – Woensdagochtend 9 juni ging wethouder Marc Budel met de kinderen van groep 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.